
פירוט על אזורי החלוקה
ימים ב',ג' ו-ה'
פרדס חנה, בנימינה, גבעת עדה, קיסריה, זיכרון יעקב.
ימים ב' ,ד'-ו'
חדרה, יישובי עמק חפר, גבעת אולגה, עין הים, כפר יונה, נתניה, אבן יהודה, קדימה-צורן, צור משה, קריית השרון, רמת פולג וגוש תל מונד.
ימי ג'
חריש, קציר, חיפה, קריות, יוקנעם, קריית טבעון, צרופה, עין הוד, עתלית ונשר.
ימי ד'
רמת אביב ג', אפקה, רשפון, רעננה, כפר סבא,
הוד השרון, הרצליה ורמת השרון.
לא מוצאים את הישוב שלכם?
התקשרו אלינו לבדוק אם אנחנו מגיעים אליכם
04-6336200
פרדס חנה, בנימינה, גבעת עדה, קיסריה, זיכרון יעקב.
ימים ב' ,ד'-ו'
חדרה, יישובי עמק חפר, גבעת אולגה, עין הים, כפר יונה, נתניה, אבן יהודה, קדימה-צורן, צור משה, קריית השרון, רמת פולג וגוש תל מונד.
ימי ג'
חריש, קציר, חיפה, קריות, יוקנעם, קריית טבעון, צרופה, עין הוד, עתלית ונשר.
ימי ד'
רמת אביב ג', אפקה, רשפון, רעננה, כפר סבא,
הוד השרון, הרצליה ורמת השרון.
לא מוצאים את הישוב שלכם?
התקשרו אלינו לבדוק אם אנחנו מגיעים אליכם
04-6336200
על האש

נתח אנטריקוט מיושן אנגוס ארגנטינאי 3-4 ק"ג
139.9
₪
לק"ג
159 ₪
הערה
שמירה
הוספת הערה
נתח אנטריקוט מיושן אנגוס ארגנטינאי 3-4 ק"ג
נתח עסיסי בעל מרקם רך וטעם עשיר עם הרבה מיצי בשר טעימים. ניתן להזמין גם חצי נתח
פרטים נוספים

נתח אנטריקוט מיושן אנגוס פרימיום 3.5 - 4.5 ק"ג
169.9
₪
לק"ג
179 ₪
הערה
שמירה
הוספת הערה
נתח אנטריקוט מיושן אנגוס פרימיום 3.5 - 4.5 ק"ג
נתח זה בוגר משאר הנתחים בגיל והוא מאופיין בכך שהוא היה זמן רב יותר במרעה והמזון העיקרי שלו הוא גרעיני תירס. הנתח הוא עסיסי בעל מרקם רך וטעם עשיר עם הרבה מיצי בשר טעימים. מתאים לצלייה על גריל פחמים, גז או פריג'ה. ניתן להזמין גם חצי נתח
פרטים נוספים

שיפודי אנטריקוט אנגוס מיושן
129.9
₪
לק"ג
149.9 ₪
הערה
שמירה
הוספת הערה
שיפודי אנטריקוט אנגוס מיושן
מארז של 10 שיפודים,
כ-110 גרם לשיפוד,
כ-1.1 ק"ג למארז
פרטים נוספים

נתח פילה בקר פארגוואי 1.5 ק"ג טרי
189.9
₪
לק"ג
209 ₪
הערה
שמירה
הוספת הערה
נתח פילה בקר פארגוואי 1.5 ק"ג טרי
הפילה הוא האתרוג של הבשר. גם רך, גם עסיסי וגם ניחן בטמעי בשר
פרטים נוספים

רוסטביף סינטה בחרדל וסילאן - טרי
129.9
₪
לק"ג
139 ₪
הערה
שמירה
הוספת הערה
רוסטביף סינטה בחרדל וסילאן - טרי
רוסטביף סינטה מתובל להכנה בתנור עם הוראות הכנה, מגיע בתבנית פלסטיק עמידה לתנור.
הוראות: להכניס לתנור חם 220 מעלות ל-15 דקןת, לאחר מכן להנמיך את החום ל160 מעלות לעוד 20 דקות.
לפני הפריסה יש לתת לנתח להיות במנוחה של 20 דק לפחות
פרטים נוספים
הצטרפו למועדון הלקוחות שלנו
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על
אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובחנות
הריני לאשר שהנני מעל גיל 18
וקראתי את תנאי השימוש באתר
להצטרפות
