הנתח לצלייה ארוכה ולאסאדו, הנתח משלב בתוכו טעמים עזים של במיצי בשר, נתח בשרני ורך מאוד לאחר צלייה ארוכה.
מתאים לצליה באסאדו גריל, במעשנה, בתנור ביתי. זמן הכנה כשלוש שעות
סגור
נתח אחורי רזה יחסית, זהו הנתח האופטימלי להכנת שניצל בקר רחב ודקיק, הוא מתאים להכנת מינוט סטייק (סטייקים דקים בעובי 1/2 ס"מ שעוברים צריבה מהירה).ב
בהכנת בתבשילים מומלץ לאפות בחום נמוך של 100-120 מעלות זמן ממושך לשמירה על העסיסיות.
סגור