הזמנות ומשלוחים אודות בשר מהכפר יצירת קשר אזורי משלוח תעודת כשרות תקנון בשר מהכפר
כניסה / הרשמה
בקר חלקים אחוריים
אווזית (נתח מס 14) - טרי
אווזית (נתח מס 14) - טרי
הערה שמירה
הוספת הערה
פרטים נוספים
נתח רזה ועשיר טעמים שמגיע ממרכז הירך. משמש בעיקר להכנת מאכלי בשר טחון ותבשילים, ומצטיין במנות מוקפצים שונות. סגור
93.9 ₪ לק"ג
קילו
+ -
ויסבראטן  - (נתח מס 19) - טרי
ויסבראטן - (נתח מס 19) - טרי
הערה שמירה
הוספת הערה
פרטים נוספים
נתח רזה וקטן יחסית שמגיע מאזור הישבן של העגל. צורתו המשולשת מאפשרת לפתוח אותו לצורה שטוחה ואחידה למילוי. הנתח מתאים להכנת צלי מהיר ודל שומן. סגור
89.9 ₪ לק"ג
קילו
+ -
כף - (נתח מס 16) - טרי
כף - (נתח מס 16) - טרי
הערה שמירה
הוספת הערה
פרטים נוספים
נתח אחורי רזה יחסית, זהו הנתח האופטימלי להכנת שניצל בקר רחב ודקיק, הוא מתאים להכנת מינוט סטייק (סטייקים דקים בעובי 1/2 ס"מ שעוברים צריבה מהירה).ב בהכנת בתבשילים מומלץ לאפות בחום נמוך של 100-120 מעלות זמן ממושך לשמירה על העסיסיות. סגור
93.9 ₪ לק"ג
קילו
+ -
צ'אך (נתח מס 15) - טרי
צ'אך (נתח מס 15) - טרי
הערה שמירה
הוספת הערה
פרטים נוספים
הצ'אך מתאים לטחינה, מוקפצים ותבשילים מהירים. סגור
87.9 ₪ לק"ג
קילו
+ -
צ'ך (נתח מס 15) - טרי - קוביות לגולש
צ'ך (נתח מס 15) - טרי - קוביות לגולש
87.9 ₪ לק"ג
קילו
+ -
שפיץ שייטל (נתח מס 13) - טרי
שפיץ שייטל (נתח מס 13) - טרי
₪169.9  149.9 ₪ לק"ג
קילו
+ -
שעות פתיחה | אזורי משלוחים | צור קשר