נתח אחורי רזה יחסית, זהו הנתח האופטימלי להכנת שניצל בקר רחב ודקיק, הוא מתאים להכנת מינוט סטייק (סטייקים דקים בעובי 1/2 ס"מ שעוברים צריבה מהירה).ב
בהכנת בתבשילים מומלץ לאפות בחום נמוך של 100-120 מעלות זמן ממושך לשמירה על העסיסיות.
סגור
הנתח מגיע מהחלק העליון של הירך האחורית, יש עומק של טעמים והוא דל שומן.נ
ניתן לצלות אותו שלם כמו רוסטביף או לפרוס לסטייקים בעובי אצבע (1 ס"מ בערך). מומלץ להגיש את השייטל בדרגת עשייה מדיום-רייר.
הנתח מתאים גם למוקפצים שונים ומנות מהירות אחרות כמו סטייק טרטר.
סגור
רוסטביף סינטה מתובל להכנה בתנור עם הוראות הכנה, מגיע בתבנית פלסטיק עמידה לתנור.
ניתן להזמין גם חצי נתח.
המשקל המצויין בהזמנה אינו כולל את משקל הרוטב.
על משקל הרוסטביף שתציינו מתווסף כ 150 גרם רוטב לכל 1 ק"ג (מינמום 350 גרם)
סגור